Sunday, December 9

2. søndag i advent

Nok en ettermiddag dimmes lyset over hovedstaden. I gråværet blir det ikke den samme himmelen som gårsdagens ettermiddag da vi, på vei hjem fra en hyggelig lunsj med PreCato og familie, passerte Viktoria Terasse med julelys og solnedgang.
Takk for lunsjen PerCato. Alltid hyggelig at du tar kontakt når du er på besøk hos jentene dine i Oslo. Håper også at pinnekjøttet smakte. På kjøkkenet her dufter det nå herlig fra tilsvarende gryter som blir middagen vår i dag.

Andre søndag i advent er også en hektisk sports søndag på TV. Paralell kjøring mellom stafetter i Hochfilzen (skiskyting) og Davos (langrenn) samt hopp i Granåsen, gjør det slitsomt å sitte med venstrebeinet høyt. Vanskelig også med all swappingen mellom nrk1 og nrk2.

Hyggeligere derfor i går kveld hvor vi etter førjuls-Jazzen på fru Burum hadde kortkveld med Bitte og Terje. God mat og god drikke hører med på disse kveldene, og nå er det bare å forberede neste kveld her hjemme noen uker ut i Januar 2008. At jeg selv er den store vinneren i år som i fjor betyr mest for de som ikke vinner.
Det er vel typisk at blindemann må ta bildene selv om det ikke er Bridge vi spiller akkurat her.

No comments: