Monday, June 11

Tropedager og tropenatt

Det er ikke så mye å rapportere fra denne helgens kamp mot heten. Først var vi i byen på fredag samtidig med at Ferder-seilasen startet. Mye folk og tørste sommerglade mennesker på Aker Brygge.
Dernest måtte bildet til Terje og Bitte fullføres på lørdag (samtidig med et hyggelig besøk av Rikke), og "Fiskevær" ble ganske bra i deres nyoppussede hyttestue. Vi hadde en hyggelig kortkveld sammen med grillmat, vin, XO og mye godteri forøvrig. Kanskje det ikke var rart at det ble en sløv søndag med temperaturen på 30 tallet.
Temperaturen klokken 2 natt til søndag var også 21 grader så vi kan vel snakke både om tropedag (>30) og tropenatt (>20 grader)
Nå er det tid for blomstring og Fagerbusken står om noen timer i full flor. De rosa blomstene surrer av insekter, men så lenge de er der og ikke på kroppen min, skal jeg ikke klage, Varmen skal holde seg noen dager til påstår værmdamene, men det forhindrer ikke naturen å fortelle at jin og jang hersker her ved at den sender ned noen regndråper i omegnen.
Gladnyheten fra Wales skal vi komme tilbake til, men det skal bli hyggelig med flere på besøk etterhvert.

No comments: