Sunday, June 24

St. Hans eller Jonsokafta

Værmannen meldte i dag morges at det hadde kommet >100 mm regn på Tryvann siste halvannet døgn.
Det fikk vi til fulle merke da St. Hans feiringen tok til på Solvang. Regnet ville ikke gi seg, og tåka lå på hekknivå, men bål ble det. Vi tok paraply i bruk for å delta, og hadde det bra ettersom det også var klart at Aafk hadde slått Vif 1 - 0 i eliteserien. Det får heller stå en prøve at Tor og Rikke snakker om vi vedrørende Vålerenga. Hos oss er Aalesund favorittlaget.

I Ålesund ble det også dramatikk utenfor CL Stadion da det tradisjonsrike Slinningsbålet ni minutter over klokken to i natt veltet. Se bilder fra dette her.Bålet ble tidligere på dagen kåret til Norges største bål i Reiseradioen/NRK.

Hvordan det er med fotball interesen i Wales vites ikke, men Helene er bare tre uker unna å passere 4 års grensen. Pen jente som utvikler seg fint.

I dag skinner igjen solen og Vi (les Tullen) har rensket opp i haven med å fjerne alle Pioner som ikke tåler stor fuktighet. Da ligger de som slakt på gresset og det er ikke pent. Selv maler jeg selvportrett i sommervarmen som blir presentert i kunstbloggen om noen dager.

No comments: